10 gjëra që vetëm pronarët e qenve do t'i kuptojnë

Ne e dimë. Ju e doni qenin tuaj më shumë se çdo gjë në këtë botë. Ju do të bëni gjithçka për qenin tuaj. Deri më sot, ju keni bërë gjithçka për qenin tuaj.

Ndonjëherë, ata që nuk kanë pasur kurrë qen nuk e kuptojnë se si ndihemi për qentë tanë. Por të gjithë ne, që jetojmë çdo ditë me këto qenie nga një botë tjetër, e dimë se sa e madhe është dashuria jonë, si bëjmë gjithçka për ta dhe si i duam vërtet si fëmijë.

Këtu rendisim gjërat që vetëm ata kush ka qen mund ta kuptojë . Dhe ne jemi të sigurt që do të pajtoheni me ne!

1. Nuk ka asgjë më të mirë se të ktheheni në shtëpi për të gjetur qenin tuaj pas një dite të vështirë

Jo dikush do t'ju dojë po aq sa qeni juaj. ASKUSH!

2. Asgjë nuk është më e keqe se t'i shohësh ata të sëmurë

Puna, takimet, streset e përditshme… çfarë është kaq afër dhimbjes kur shohim të sëmurët tanë qentë?

3. Asgjë nuk është më e rëndësishme sesa t'u tregoni miqve tuaj se çfarë bëri qeni juaj sot

“Ai vrapoi nëpër shtëpi për 1 orë, u bë kështu i lodhur, aq i lodhur, sa e zuri gjumi në prehrin tim! Ishte gjëja më e lezetshme ndonjëherë!”

4. Asgjë nuk ka erë më të mirë

Mund ta përqafosh qenin tënd për pjesën tjetër të jetës dhe do të ishe i lumtur .

5. Ka disa gjëra që qenit tuaj nuk i pëlqejnë dhe që DUHET TË RESPEKTOHEN

“Ai e urren të kapet pas veshit të tij. Dhe ai vetëm hakimb me pak mish. Dhe duhet të jetë filet mignon.”

6. Ata mund t'ju manipulojnë që të bëni atë që duan

Kush mund t'i rezistojë atij vështrimi keqardhje?

7. Gjithmonë mund të presësh dashuri të pakushtëzuar

Seriozisht! KURRË! Nuk ka komplikime apo DR!

8. T'i ndalosh të bëjnë diçka është shumë e vështirë

“Jo, nuk mund të shkojmë për shëtitje tani. Jo, nuk mund të kesh një copë nga lazanja ime. Nuk mund të kafshosh për të luajtur.”

9. Lënia e qenit në shtëpi dhe shkuarja në punë është pjesa më e vështirë e ditës

Kur ju doni të shkoni në shtëpi, vetëm mendoni për qenin tuaj. Ndoshta ju mungon qeni juaj më shumë se familja juaj.

10. Qeni juaj ju kupton në një mënyrë që njerëzit nuk do ta kuptojnë kurrë

Ka momente kur të gjithë ju ka nevojë për qenin tuaj për t'ju bërë vërtet të lumtur. Ata kuptojnë çdo gjë.

Si të edukoni dhe rritni një qen në mënyrë perfekte

Mënyra më e mirë për ju për të edukuar një qen është nëpërmjet Mbarështimit Gjithëpërfshirës . Qeni juaj do të jetë:

i qetë

Sjellet

i bindur

pa ankth

pa stres

Pa frustrim

Më i shëndetshëm

Ju do të jeni në gjendje të eliminoni problemet e sjelljes së qenit tuaj në një mënyrë empatike, respektuese dhe pozitive:

– urinoni jashtë vend

– lëpirja eputrat

– posesiviteti me sendet dhe njerëzit

– injorimi i komandave dhe rregullave

– lehja e tepërt

– dhe shumë më tepër!

Kliko këtu për të mësuar rreth kësaj metode revolucionare që do të ndryshojë jetën e qenit tuaj (dhe tuajën gjithashtu).

Lëviz në Krye