возбудливи приказни

Хачико се обединува со својот учител симболично преку нова статуа

Убавата љубовна приказна помеѓу кучето Хачико и неговиот сопственик, земјоделскиот научник и универзитетски професор, Хидесабуро Уено, се нарекува симбол на еднаквоста во Јапонија, родната земја на ду...

Скролај на врв